Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

PŘÍJEZD : V neděli ve 14.00 hod.. - NE DŘÍVE - uklízí se areál

ODJEZD : V sobotu v 14.00 hod.

STRAVOVÁNÍ : 5 x denně ve vlastní jídelně, 2 teplá jídla denně, pitný režim s celodenní přístupem, domácí strava, snídaně formou volného výběru

LEGALIZACE A NAHLÁŠENÍ TÁBORA: Jelikož jsou provozovatelé dětských táborů dle nařízení povinni hlásit tábor až od 30 dětí na turnuse ( v praxi to znamená, že tábory s nižším počtem dětí nejsou hlášeny), u nás můžete být klidní, protože každý rok máme tábor řádně nahlášený. Všechny dosavadní kontroly byly v pořádku. Při kontrole se mimo jiné kontroluje počet a zdravotní potvrzení každého z personálu, skladba jídelníčku, ubytování, počet sociálek, zdravotní deník atd.

VYBAVENÍ AREÁLU : Krytá jízdárna, travnatá jízdárna, venkovní jezírko, klubovna, stolní tenis, televize, video, DVD

NUTNĚ S SEBOU : spací pytel, polštářek, osobní věci, lékařské potvrzení, kartičku pojišťovny, dřevěný rámeček 15x15 cm ( může být větší, nebo i menší, děti si obrázek upraví podle rámečku),  klubíčko vlny, a rybářský vlasec na korálky.

PROGRAM : Celodenní, z toho dopolední a odpolední ježdění, čištění a sedlání,( s koňmi a u koní jsou děti většinu dne, výroba obrázků, keramiky a ozdobných předmětů, pro kluky střelba ze vzduchovky a lukostřelba

MOB. TELEFONY : Vzhledem k tomu, že naše táborové pobyty jsou týdenní, považujeme mobilní telefony za zbytečnou věc. Na areálu je stejně velmi špatný mobilní signál. Jedná se o tábory u koní, kde musí být děti v klidu a bez emocí, z těchto důvodů mobilní telefony NEDOPORUČUJEME,  vedení za případnou ztrátu neručí, možnost dobití na pokoji. V případě informací, jak dítě pobyt zvládá, volejte klidně i denně od 10.45-11.30 hod. na tel. 777 758 162. V tuto dobu jsme v pokrytí sítě a dítě Vám k telefonu také můžeme dát.

RESERVACE : Vypsat přihlášku on-line, uhradit danou částku, nebo zaplatit zálohu pro celotýdenní tábor, 5290,- Kč pro příměstský tábor, 2700,- Kč pro podzimní tábor 3700,- Kč a  zbytek doplatit do 1.6.2020, u podzimního tábora do 1.10.2020. 

PLATBA : fakturou, nebo převodem z účtu na účet. Č.účtu : 1400682359/0800 variabilní symbol je celé RČ vašeho dítěte bez lomící čáry.

ADRESA PROVOZOVATELE :                        

Ranč Ikaria, s.r.o.

Březůvky 206

763 45 Březůvky                                                  

TELEFON : 777 758 162 p. Hájková  , 777 758 160 p. Hájek

                nebo e-mail :  ikaria@volny.cz

POČET KONÍ :  21  koní 

Letní jezdecké tábory provozujeme již 22-tou sezónu, vzhledem k tomu, že jsou u nás děti velmi spokojené, býváme každý rok plně obsazeni. Reservaci proto proveďte včas. I když kapacita areálu je daleko vyšší, více dětí na turnus nepřijímáme z toho důvodu, že by se musely snížit hodiny u koní, což by se dětem určitě nelíbilo. Náš tábor má charakter rodinného tábora. Ubytování a stravování hotelového typu. 

 

                   

 

                                    

 

 

.